Promenader och ömmande fötter

Var ute och gick med min hund Stina när vi gick förbi en skönhetssalong jag inte tänkt på innan – Inas fotvård. Har nog gått förbi där ett hundratal gånger men aldrig riktigt tänkt på det mer än vad sådana där andra små butiker och restauranger som man läser namnet på men inte fäster någon vidare vikt vid.

Nu när jag gick där så hade jag dock lite ont under fötterna. Har haft det i några dagar och framförallt där fram under trampdynorna där det har blivit sådär hårt vilket gör att det gör ont. Stina behöver ändå ut och gå så var ute och gick den vanliga promenaden, den som är lite längre för att hon hade så mycket energi som jag tänkte hon behövde bli av med lite och för att det var skönt väder och jag behövde lite frisk luft för att piggna till. Så såg jag som sagt Inas fotvård och eftersom jag hade ont i fötterna så tänkte jag på det. Och på att det kanske inte vore så dumt, att det kanske vore precis det jag behövde, en fotvårdsbehandling.

Så jag gick faktiskt in till Inas fotvård och pratade med dem. Sa vad problemet var och om det gick att fixa och de sa att det inte var några som helst problem. Frågade vidare om de hade några lediga behandlingstider och de sa att de var lediga där och då, och att det gick bra för mig att ha med Stina inne i salongen. Så jag fick mig min fotvård och det var helt ärligt helt fantastisk. Kan säga något så klyschigt som att fötterna känns som nya. Har inte alls ont i dem längre, så nu vet jag vad jag ska göra nästa gång jag har problem eller får ont i dem igen – gå till Inas fotvård!