Hundhår i bilen

Hade hunden i bilen här om dagen och han hårade ner något alldeles fruktansvärt. Det blev hundhår i hela bilen och jag fick inte bort det hur mycket jag än försökte. Blev faktiskt tvungen att lämna in bilen på bilvård till en bilverkstad här i Varberg för att få hjälp att få bort håren och få den ren igen. Blev att jag lämnade den till Nordic Bilvård, ingen speciell anledning till att jag valde dem egentligen, bara åkte in till stan och tog första bästa verkstad som jag åkte förbi och som hade öppet och så blev det Nordic Bilvård.

Men det var ett bra val, för bilen blev väldigt ren. De fick verkligen bort allt hundhår, ingenting kvar alls. Hela bilen luktade väldigt fräscht och gott också, nästan så att den fick lite av en nybilsdoft.

Funderar lite om jag skulle fortsätta att lämna in bilen på bilvård hos Nordic Bilvård för att få den tvättade annars också emellanåt, det kanske jag ska göra. Tänker att det kan kännas bra att åka runt med en bil som faktiskt är ren och fräscht istället för att den ska vara i något sådant där irriterande mellanläge. Så ja, det blir nog att jag ser till att gå till just Nordic Bilvård och så får jag hjälp med bilvården och biltvätten där. Behöver ju inte göra det alltför ofta dock, för då lär det bli ganska dyrt, men lite då och då skadar inte. Någon gång var tredje månad eller helt enkelt när bilen är smutsig och behöver tvättas eller när hunden har varit i den och hårat ner igen.