Hundar och bilar går inte ihop

Det är väldigt mysigt att ha husdjur och det mesta med det är väl egentligen ganska positivt. Men det finns vissa saker som är lite irriterande. I bilen till exempel, vad som sker med den. När man får hundhår i hela bilen och behöver lämna in bilen för rekond till SolfilmsNordlund för att få rent den. För att de där hårstråna inte verkar välja försvinna annars utan bara envist håller sig kvar där de är och bara klistrar sig fast.

Detsamma med utsidan av bilen när hunden bestämmer sig för att hoppas upp och råka klösa lite på billacken, inte roligt. Då får man se till att gå och göra lackering eller sätta upp solfilm på bilen på verkstaden också. Allt som går och som SolfilmsNordlund erbjuder för att bilen ska hålla sig i gott skick och för att den inte ska bli några problem med det.

Tycker väldigt bra om SolfilmsNordlund som bilverkstad, de kan sin sak, är snabba och är det bra pris också. Både på rekond och solfilmsapplicering, även om det fortfarande inte är billigt, för det är det inte med sådana bilbehandlingar.

Innan jag upptäckte SolfilmsNordlund så var jag på många olika bilverkstäder beroende på vilka som hade bäst pris på just den service eller bilvård som jag behövde utföra. Men sen när jag testade på SolfilmsNordlund för hjälp med solfilmen första gången så var jag fast. Har sen fortsatt att gå dit varje gång det är något som behöver göras eller när mina hundar har lyckats repa eller håra ner alldeles för mycket i bilen och jag tröttnat på att den ser ut som kaos.