Husdjursägande går inte att kombinera med fina golv

Husdjursägandet är ingenting jag skulle vilja byta bort, älskar mina sötingar, men jag önskar samtidigt att de inte rev så mycket på golvet. Klorna är ordentligt klippta, så det är inte det som leder till golvslipningen, utan det är att de på något sätt går och sliter på det. Ibland står de ju och gräver också och även om jag försöker säga till dem direkt så att de slutar så hinner de riva lite och då har man direkt repor i parketten.

Det finns egentligen inte vettigt lösning på det, det är bara att acceptera att golvet slits när man har husdjur. Men man kan fixa det med golvslipning av Aktiebolaget MW Designade Trägolv med jämna mellanrum för att få det snyggt igen. Eller så kan man göra det genom att ha heltäckningsmattor, vilket är bra tills att någon kissar på golvet och så måste man ta bort allting. Då är det bättre med sliten parkett som man ser till att få golvslipade med jämna mellanrum.

Det är faktiskt inte så farligt dyrt med golvslipning via Aktiebolaget MW Designade Trägolv som man kan tro heller. Det är ganska fördelaktigt förresten och gör att jag stör mig lite mindre på hundarna och katterna när de går och sliter på golvet. Vet också att jag egentligen inte behöver slipa golvet heller, att jag bara kan låta det vara lite slitet och ha lite repor och att ingen kommer att bry sig eller tycka att det är konstigt, för att alla vet att det är så att ha husdjur, men jag vill göra det ändå. Jag trivs bättre när golvet är slipat och fint.